Teràpia Estructural

Àlvar Fortian. Facilitador i formador de Teràpia Estructural.

Aquesta tècnica nascuda a l’Alt Empordà s’ha anat transmetent entre curanders fins al dia d’avui.

Tenint en compte que tota molèstia física té un origen emocional, podem alliberar aquests bloquejos emocionals dels quals en soms conscients i els que resten en el no-conscient, que no reconeixem però ens dominen. El mètode és molt útil per alliberar qualsevol dolor físic, ja que ens permet d’una forma gens invasiva descarregar els diferents punts del cos i recol·locar la columna vertebral.

Més informació

 

Nutrició, Coaching i Formació

Clàudia Presas. Nutricionista, coach i formadora. 

Millora la teva alimentació i la teva salut a través de les sessions privades. Transforma la teva alimentació amb recursos alimentaris per desmuntar mites, escollir conscientment, saber planificar el teu menú, gaudir sense culpes i conèixer nous aliments.

Deixa’t guiar pel coaching nutricional creant compromís, objectius realistes i un espai de reflexió i autoconeixement. T’apuntes?

Més informació

 

Tècnica Alexander

Flor Miscopein. Facilitadora de la Tècnica Alexander.

La Tècnica Alexander és una teràpia corporal que permet optimitzar el funcionament global del cos i de retruc l’equilibri psíquic.

Si tens algun problema recurrent o malestar físic o psíquic, la Tècnica Alexander et pot ajudar. A través de les meves mans i de les meves paraules et faré viure l’experiència d’un cos alliberat de tensions i d’inèrcies. A poc a poc seràs més conscient i sentiràs el teu cos gràcies a l’atenció mental que hi posaràs.

La Tècnica Alexander connecta cos i ment. Ets conscient que fas molta força amb les cames per aguantar-te dret/a, o que bloqueges certes articulacions, o que tens el coll encongit, per exemple? La Tècnica Alexander et porta cap a una utilització més conscient i respectuosa del teu cos, fugint de la inèrcia habitual. Aprenem a organitzar el nostre cos des de la ment. Millorem el cos gràcies al pensament i a la voluntat enfocats al cos. A la llarga l’alumne adquireix criteri a l’hora de valorar el propi ús corporal i de com millorar-lo.

” Aprendre a dirigir el cos des de la ment es un entrenament mental que requereix constància i regularitat. Els resultats en valen molt la pena”.

Classes individuals d’uns 3 quarts d’hora de durada.

Constel·lacions Familiars

Esther Ferrer. Constel·ladora Familiar, Terapeuta Floral i Lectora de Registres Akàshics.

Les constel·lacions familiars és una tècnica que t’ajuda a millorar en tots els seus aspectes: familiar, de parella, laborals, emocionals, físics, etc.

Encara que no t’ho pensis, tot el no expressat o amagat dins l’arbre familiar dificulta la teva vida actual. Tot allò que varen viure els teus ancestres a través d’emocions reprimides fruit de fets dolorosos o secrets et pot generar desordres familiars, dificultats econòmiques, problemes amb les herències, dificultats per trobar parella o quedar-te embarassada, etc.

Tot això, es repetirà una vegada darrere l’altra entre els descendents fins que algú en prengui consciència i ho resolgui. Et convido a posar ordre a la teva vida a través de les constel·lacions familiars. Es poden realitzar de forma individual i grupal.

Més informació