Estem a finals estiu,encara fa calor,però hi ha alguna cosa a l’ambient que ja ha canviat,per  a nosaltres encara no hem deixat aquesta estació,però en la Medicina Xina,estem en la 5 estació (verano tardío),i com que cada época té un element associat,ara li toca a l’element Terra,amb la Melsa i Estomac,els órgans principals en la recepció dels aliments i distribució de la seva energía per el cos.

Ara es un bon moment, per reparar tots els excesos de les vacances i  l’estiu, si hem menjat cru com les amanides,fruita,fred com els gelats i begudes,etc…tot això malmet el bon funcionament aquests organs i ens pot provocar,distensió abdominal,disgestions lentes i dificils,cremor estomac,gasos, cansament,etc…

Comença a canviar alguns habits físics i alimentaris, per reequilibrar l’energia de l’element Terra,prepara el teu cos per comença bé la tardor i evitar costipats i tot el que comporta tenir unes defenses baixes.