Política de Privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de CARMEN MALIRACH FONT i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'Usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades.

Per quines finalitats demanem les dades que li demanem.

Quina és la legitimació per al seu tractament.

Durant quant de temps els conservem.

A quins destinataris es comuniquen les seves dades.

Quins són els seus drets i com exercir-los.

 

1. Responsable:

CARMEN MALIRACH FONT amb NIF núm 40437557S i domicili a Francesc Macià, 4, 17493 Vilajuïga (Girona).

2. Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

Formulari de Contacte

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc.), si marca la casella d'acceptació.

Legitimació: El consentiment de l'usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.

Conservación: Una vez resuelta su solicitud por medio de nuestro formulario o contestada por correo electrónico, si no ha generado un nuevo tratamiento, y en caso de haber aceptado recibir envíos comerciales, hasta que solicite la baja de los mismos.

Enviament de correus electrònics

Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.

Legitimació: El consentiment de l'usuari al sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.

Conservación: Una vez resulta contestada su petición por correo electrónico, si no ha generado un nuevo tratamiento. En el caso de recibir su CV, sus datos podrán ser conservados durante un año máximo para futuros procesos de selección.

Obligació de facilitar les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys o, si és el cas, l'edat mínima que estableixi la normativa de protecció de dades aplicable i / o disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d'alta com a usuari i / o prestar-li els serveis que pugui contractar, de manera que, si no ens les facilita, no podrem atendre-correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En todo caso, nos reservamos el derecho de decidir sobre la incorporación o no de sus datos personales y demás información a nuestras bases de datos.

3. Destinataris de les seves dades:

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

4. Drets en relació amb les seves dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.

Sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides.

Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.

Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.

Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.

Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

 

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades en l'apartat A), indicant la referència "Dades Personals", especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. Seguretat de les seves dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

6. Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en aquestes, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat ha estat modificada en data 18/02/2019 i pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta web.

RESPONSABILITATS

Al posar a disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L'USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web.

L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

Plan de recuperación, transformación y resiliencia